Ett dygn sedan träffade jag hästarna, och redan saknar jag dem ;)
Befinner mig i nuläget fram tom fredag på Västkusten på jobb. Hästarna får semester från matte, förutom Stormy som Julia rider lite på :)
Stallägaren är så underbart snäll så hon kollar till hästarna åt mig. TACK :)
Får jag så skall jag dela med mig av lite bilder till hemmet Mulle skall flytta till. En underbar tjej som tränar hästarna utan bett, tricktränar och verkligen sätter hästen i fokus. Kanske kan få lite trickträningstips av henne ;)
Bella är riden i bett, repgrimma, sidepull (bettlöst) och halsring (även utetur) men det var faktiskt längesedan jag red henne utan någonting alls på huvudet. 
Kanske dags att återuppta den träningen tror jag.
Någon av er som varierar mellan bett och bettlöst, tex hackamore eller tränar frihetsdressyr, trickträning eller liknande? Om ni lärt hästen trick/ konster, vad kan den? Vore jättekul att veta :)
Bella och jag klättrade mycket förr, när jag bodde hemma och hade andra ridvägar. Red ofta barbacka, i repgrimma. Höll mig fast i halsringen eller hennes korta man, och fötterna låg på svansroten ;) Hehe. nu skulle jag nog inte riktigt få för mig att göra det med henne kanske, men SÅ kul vi hade det! Fortfarande SUPERTAGGAD för distansträningen. Både Bella och Millyard kommer få hänga med på släp. Har nog ändå funderat på att kanske kanske starta Millyard i en 50 km CR nästa år ändå. Vore så himla roligt.

/Tanja