Äntligen äntligen är värmen åter på ingång. Snart juni slut och värmen har knappt visat sig.

Red Charlie igår i paddocken och red igenom programmet. Om bara Stormy kunde kännas något i närheten av hur Charlie kändes igår så skulle jag kunna lugna mig lite :P

Blir nämligen ingen dressyrtävling med Sunny då jag inte har hjälp av någon att rida honom till tävlingen och hålla honom.
Skulle ju givetvis kunna rida honom istället för Stormy, men jag vill gärna starta med Stormy även om poängen skulle öka markant om jag red Sunny istället :P Men utmaningar skall vara roliga med ;)

Visserligen gillar ju inte hästarna alla bromsar, flugor, knott och värmen, men ser man till att ha på dem flugmedel och flughuvor eller liknande så underlättar man ju en hel del för dem.

Igår var jag bara uppe en kort stund i stallet. Håller på att försöka få ordning på alla mina hästgrejer och har nu tvättat en massa benlindor. Har tagit med en stor plastlåda för att lägga i en massa saker i den så allt har sin plats.

Har även hängt upp en sådan här som bilden visar som är jättesmidig att lägga benlindor och benskydd i. Bättre ordning på mig i fortsättningen :)

Hur gör ni som är ”trångbodda” i stallet att få plats med saker och ting? 

/Tanja