Iimage

image

Idag var jag i stallet LÄNGE. Kom dit kvart över åtta, och var kvar ända till kl 18 på kvällen!

Vad jag gjort? Ja, först lindade jag av Bella och Stormy lindorna de haft över natten sedan gårdagens hårdare pass på travbanan. Borstade, penslade hovar, linimentade benen, släppte ut dem i hagen. Sen började jag smörja träns och tömkörningsgjorden, fixade Millyard för tömkörningspasset som varade någon timma. Sen tog jag in Stormy, fixade honom och red 2½ h och red tillsammans med en tjej som har en fin 4-åring i 1½ h ungefär i skogen med lite skritt och trav och lite galopp.

Sen fixade jag stallet, (mockning, fylla på vatten, göra iordning kraftfodret, sopa, lägga in hösilage…)

Klockan gick o plötsligt var hon kvart i sex. Istället för att åka hem, duscha, äta o ta in hästarna några timmar senare så tog jag in dem tidigt idag, alltså kvart i sex. För våra hästar är det tidigt då de brukar gå ute mycket.

Jag kan erkänna att jag allt är LITE trött nu så det blir sängen strax :)