Kände att det var dags att rida Millyard efter våra markövningar med tömkörning o annat.

Först longerade jag honom några varv i paddocken, hoppade upp och när jag bara satt mig i sadeln trodde han att det var dags för sidepass som vi övat så mycket på. Dock gjorde jag det inte då så¨han får bestämma, men efter några 8- volter i trav med övning på skänkelvikningar vid varje volt-byte provade jag, och åt det tidigare svåra hållet var det superlätt! Jisses vad resultat det gett.
Dock var han inte lika samarbetsvillig åt det tidigare lätta hållet men med lite mer övning så :) Vi gjorde även öppnor och galopp på volt i höger varv bara (han har ju svårt för vänster galopp).

Sen var det mörkt och jag tänkte prova ta en liten uteritt. Min pannlampa hittar jag inte (o ingen ny är beställd ÄN) så jag red ut ändå. O faktiskt gick det ruskigt bra, han som annars är rädd för en massa ute och ska titta på ALLT. Det fick mig att minnas att Bella var perfekt att rida ute när det var mörkt när man hade pannlampan på, för eftersom hon inte såg så mycket litade hon till mig till fullo, och det kändes som Millyard var likadan.
Får testa med pannlampa en annan gång ;)

Här är bilden jag tog innan jag red iväg. Om ni tittar ordentligt bakom sadeln, så ser ni…? Just det, en av stallkatterna ville följa med ;)