För att bli ännu mer ruinerad när det är dags för Millyard att kanske nästa år komma ut på en distans han med, eftersom hans halvbror tagit sig igenom två 8-milare nu, så måste ju han med ha en egen färg. Inte rosa eller lila, utan just turkos. HUR snyggt som helst. Har redan ett distans-träns och tyglar i den färgen som är kanonsnyggt på honom. 
För er andra som är ovan vid alla de här färgerna som tycker det skall vara stilrent med svart eller brunt, så finns det sådana färger med inom distansen, men det är ju KUL med färger! Så när jag tränar dressyr och ”vanlig” ridning håller jag mig till läderträns ;)

Så, det finns benlindor, schabrak (från Mia´s) och benskydd i neoprene från proffessional choice, som finns att beställa. Nästa år, nästa år.

Att det skall vara så kul med alla dessa färger hit o dit. Märkligt. Får nog fota Millyard i tränset så får vi se om ni ”gillar” eller ”ogillar” mitt färgval ;) Han är ju fux och jag vill gärna att färgen skall ”lysa”.

Kan ju meddela att inom kort kommer förhoppningsvis jag bli med modern telefon, så jag kan uppdatera lättare och med lite bättre bilder än min nuvarande… 

Longerade Millyard ett tag förut med min bomlösa sadel på och det turkosa tränset. Gick kanonbra då han är så lätt och trevlig att jobba med.

/Tanja