Idag red jag båda grabbarna i paddocken i regnet. Det var varmt och nästan lite skönt med regndroppar på mig. O jag red i t-shirt. SÅ härligt!

Glömde förresten skriva att Trazzel var med i transporten i tisdags när jag red Stormy, så han har fått träna o stå där själv en timma o ha tråkigt. Sen fick han komma ut lös i det stooora ridhuset så Petra fick kika på honom. Och vad han växt! Huvudet är längre, benen ser långa ut o han ser inte lika ”söt/gullig” ut längre ;) Mer liknar han en som ser ut att ingen kroppsdel hänger ihop med det andra, hehe. Jag lekte med honom lös där sen. Springer jag så kommer han efter mig i galopp. Visslar jag kommer han springandes mot mig. Hjärtat värmer av sådant :)

Idag red jag Millyard först och red i 55 min mest i trav men även lite galopp. Han kändes lite motsträvig idag så jag ställde inte så mycket krav idag i kort galopp och så, utan det blev öppnor, voltarbete och framåttänk.

Sen var det Stormys tur där jag jobbade massor massor med galoppen. Han kändes också lite seg från början så det var nog värmen.

Galopp på SMÅ volter i piruett-tänk, och ur den så red jag öppna i galopp och fortsatte längs långsidan. Blev han stark eller drog iväg tog jag in honom på de här SMÅ volterna igen.

I högervarvet tycker han det är ordentligt jobbigt, men i vänster känns det som han är mer stark, lyssnar bättre på min innerskänkel och mer lyhörd.

Det blev även lite förvänd galopp i båda varv.