li9912 li9913 li9881 li9893

I och med att jag jobbade 8-22:15 igår så kände jag mig lite lätt sliten och kände att jag skippade att ta med Stormy på dagens pay and jump på Myråsen. Att inte ha fullt fokus och inte känna att man är med helt hundra är dumt och jag vill gärna inte trilla av honom en andra gång…

Hur som så åkte jag, Tora (underbara tjej <3 ) med Trazzel. Tror det var jättenyttigt för honom att åka själv utan en häst han känner egentligen, så det blev bara bra ändå.

Jag kom dit nästan precis när tävlingen startade, så det här med banvandring hanns liksom inte med utan en supersnabb blick på banan.

Jag hade tänkt mig 20 cm med Trazzel, men han var inte urlastad än så jag sa att vi tar 30 cm. Vi hamnade först o det var en startade i 20 cm ;) (= brådskande)

På med repgrimma (jag vet, jag är en dålig förebild, jag borde ha haft hjälm på mig. Men, det fanns inte en mikrotanke i min hjärna när jag åkte att man kanske borde ha det på sig, iaf som förebild för barnen och sökerhet överlag. Lovar att ta på mig det nästa gång. Ingen sa något om det, men som sagt…)

Trazzel är sååå coool och helt amazing! Vi kom in på banan sist av allaoch han brydde sig ingenting över hästarna, speakern, framridningen, alla hinder, dekorationerna… Han hade koll på sin matte =)

Så, det var bara att hoppa fram och han hoppade snällt efter mig. Sen var det vår tur och jag fick supersnabbt försöka lära mig banan. Stundtals travade han, nåt galoppsprång tog han och några ggr skrittade han när vi gick ifrån ingången där resten stod och väntade på sin tur.

Trazzel var överlägset yngst på tävlingen, och jag undrar om det verkligen finns NÅN annan som ”tävlat” hoppning på detta viset i vårt land förut? :)

Framöver så ska han få tränas med bett och jag kommer tömköra honom över hinder för att han skall få framåtbjudningen och bli orädd då han ska gå själv =)

Den äldsta hästen var 26 år, Charlott och reds av söta Ida :)

li9960