Haha, jag har inga små planer, mål och drömmar. Sikta högt är min melodi.

Jag har bestämt att jag och Trazzel EN dag ska vara med i SM i tornerspel (ja, det får väl dröja 10 år om det behövs), men jag ska träna Skills redan nu med honom från marken för att vänja. Han är galet snabb i vändningarna så jag kommer flyga av honom ett par gånger först. Sen blir vi farliga tror jag!

Millyard jag kommer ta med mig nu framöver på tornerspelsträningarna är en liten fegis (men vi övar o övar). Stormy behöver bli bra i senan o Bella galopperar inte så bra (varmblod). Men, Millyard o jag kommer snart snart! Taggade som attan.

Med orden ”Vad ska jag sluta göra, börja göra och fortsätta göra” kan man lägga upp en bra plan faktiskt :) (inte bara med hästarna utan livet i övrigt).

Så, här ska nästa vecka införskaffas i ett kvastskaft, färgglad eltejp o linda runt skaftet och träna på att rida enhandsfattning med vänster hand och lansen i höger. Vänjer jag honom vid lansen ofta att jag rör den runt honom blir det ingen större grej alls. Sen sätter man på en spets ellet täljer en spets så man kan fånga saker från marken (tex svampar, alltså tvättsvampar). Jag kommer visa när vi har kort sen så får ni se vad jag menar :)

Det går fästa en ballong i änden också för att vifta runt den utan att han ska bry sig. Han ska jäklar i mig också en dag kunna starta i MSV dressyr när vi är redo, o då kan man inte snegla o vara rädd för diverse småsaker.

Här för jag in saker i vardagen för att underlätta träningen. Jag är så peppt glöad och lycklig över mina fyra hästar/ ponnyer.

Tjoho för livet! :D

li0103