I fredags gick Stormy ett kanonpass igen. Vi tränar flitigt på skänkelvikningarna och galoppfattningarna, samt övergångar. Nu är det hög tid för mig att träna på LA programmet o rida igenom hela.

Trazzel löstränade jag med i paddocken i fredags, och han fick hoppa ett litet hinder några gånger.

Han som äger paddocken har travhästar, och frågade om hans ettåring kunde gå med Trazzel på bete i sommar. Det är en hingst han har med så idag ska jag ta med Trazzel dit på bete :) Tror att det kommer få det roligt ihop. Hagen ligger knappt 300 m från vårt stall så det är nära.

Bella, Millyard och en av Åsas hästar skall flytta ut på bete snart med.

Igår tömkörde jag Millyard som var billig även igår. Vi var i paddocken och på väg dit reste han sig så han gick över och låg nästan på marken *SUCK*

Så fort jag bara rör vänster sida av tygeln så ska han verkligen streta emot. (även på bettlöst), men efter ett tag gav han sig och blev jättefin, men saknade däremot någon större framåtbjudning. Men, han var genomsvett eftersom det var så himla varmt.

Stormy blev riden av Julia igår och jag vet inte vad de gjorde :)

Idag ska jag rida Stormy, släppa Trazzel på bete o ev tömköra Millyard.

Njuter av att kunna sova lite mer på mornarna nu men kommer inte iväg till stallet i den tid jag skulle vilja :P