Vilken dag! Stallet från 10-19. Red Bodil, sen blev hon hämtad av matte. Sen åka iväg med Trazzel för att hoppa hindrena innan tävlingen började, för att sen träna vidare i ridhuset med vår träning.

Sen fixa i stallet och göra boxarna redo för installning. O så iväg med Bella på tornerspelsträning, och så hem, sen vidare till en kompis för lite film och sen hem. Packa, iväg två nätter, hemma lite för att sen åka till Buenos Aires på lördag. Galet värre.

Trazzel såg helt klart ut att gilla hoppningen. Jag var minst sagt trött efter 9 hinder på banan plus uppvärming plus ett par extra skutt… Trazzel i vanlig ordning cool och lugn. Me like =)

 

I ridhuset tränade jag på öppnor, slutor och skänkelvikningar genom att ändra min position och spöets. Framifrån och från sidan. tanken är att få honom att göra skänkelvikning från mig på lite avstånd utan att jag håller något grimskaft alls.

Strumporna har jag köpt på Åhlens, ”knästrumpor”. Finns ju i de flesta klädbutiker med olika färger o mönster. Tips bara =)

li2592 li2655

Grymt fin hoppstil jag har va? :Dli2660 li2674 li2692 li2600 li2575