Det var nu andra gången jag satt på Stormy efter hans sjukskrivning.

Jag hade den nya bomlösa dressyrsadeln på honom, och ni ser nog ganska tydligt att sisten är betydligt bättre av den?

Jag skrittade fram honom ganska länge, med mycket halvhalter då han gärna stretade emot lite. Han fick gå i en lång, låg form på volt, samtidigt som jag ställde igenom honom för att göra honom mjuk och följsam.

När jag började trava kändes det som en ny Stormy, som var väldigt mjuk i munnen och lyssnade fint på mina hjälper. Till o från ska jag väl säga, men mestadels var han oerhört trevlig att rida.

Det blev mycket övergångar mellan skritt, trav och halt och 8-volter.

På långsidorna ökade jag traven för att se om han tog upp huvudet eller höll kvar formen, och han var verkligen mjuk och höll sig kvar i samma form mestadels!

Mot slutet fattade jag högergalopp och det gick fort fort. Dels orkar han inte hålla sig i en kort galopp, och dels har han nog tappat en del ork, o dels var han pigg :D

Nu kommer han bli riden regelbundet så det borde inte vara svårt att få honom i tävlingsform till mitten av augusti, då vi dels skall starta 50 km tävling distans, och KM i dressyr. Millyard ska få vara med då också. Bara dagarna innan ordnar de programridning som jag definitivt vill vara med båda två på! Jättenyttig träning för oss alla tre.

Saaara, du får komma hit då om du vill ;)