Så, nu är det hög tid att lägga sig o sova när klockan är halv tolv. Jag har aldrig sovmornar, möjligtvis nån gång i månaden på sin höjd eftersom jag alltid brukar ta utsläppen av hästarna. Är jag ledig vill jag förvisso ha sovmorgon, men eftersom det är så mörkt på em/ kvällen så går jag hellre upp tidigt ;)

 

Imorrn ska jag efter utsläppet åka med Stormy till klubben o rida i ridhuset *lyx* så det ska bli väldigt skoj :)

På måndag kommer antagligen equiterapeuten och kollar igenom honom. Tror nämligen att han säkert är något sned i höfterna, eftersom han ogärna precis som Millyard inte vill ta vänstergaloppen helst.

Sen när jag helrakade honom igår så var han SÅ lugn jämfört med gamla Stormy, så jag var nästan orolig att det var nåt fel, tills jag kom på att han numer är lugn o snäll :)

Hade rakat hela högra sidan, började med halsen, sen magen o sen bakdelen. Gick sen över till vänstersidan o började med rumpan, magen o kom sen till halsen. Det gick ovanligt snabbt att klippa honom eftersom han skötte sig så bra. Men, när jag kom till bogen så började han liksom hugga efter mig, vilket fick mig o tänka på om han har ont där någonstans… Jag fick sätta fast kedjan tillslut o hålla honom samtidigt som jag klippte honom väldigt försiktigt.

Att raka honom mellan frambenen var inga problem, utan just sidan av halsen. Förra året verkade han ogilla själva undersidan av halsen, om det kittlades eller så, men det var mer på sidan nu o ingenting på högersidan.

Därför känns det toppen att han blir genomkollad. Han är dessutom stel i vänstersidan när jag rider så han lär nog hitta något, så jag hoppas han dessutom får loss det på honom. Lilla plutt.