Här var det -17 igår kväll. Lite småkyligt ;)

Idag på en ska jag o Stormy åka o träna igen. Sååå kul! På söndag väntar ju vår pay and ride :)

Hoppas ju det är betydligt varmare så man inte fryser ihjäl i kavajen  (jag vet att man inte måste ha den men det är snyggare, hehe)

Minns inte vilket år det här är men det är säkert 6 år sen. Eftersom han fått senskada kommer jag aldrig mer våga hoppa honom mer än väldigt låga studs i gymnasticerande och stärkande syfte. Tyvärr.

Han har faktiskt inte kvar sin köttbulleform nu. Han har bantats en hel del för att han var alldeles för tjock. Dels inte bra för påfrestningen för de skadade senorna men heller inte ”över lag” alla bra.

Han har fått halm blandat med sitt kvällshö och mindre giva.

Det har gett resultat plus att vi kommit igång med lite träning. Istället har han nu börjat få lite kraftfoder för att ge lite extra energi till det han ska utföra. 1/2 dl havre i den kroppen gör skillnad ?

Förr kunde han klara sig energimässigt på 1 dl solrosfrön. 

Nu köpte jag ett foder jag inte använt förut. Spillers herb mix. Vid provsmakningen märkte man snabbt att de alla älskade det!

Några av dem får havre, alla får olika mängder av Krafft muscle up, några lite soja, alla yea sacc, magnesium, gurkmeja och e-vitamin ibland. O såklart mineraler.

Jag har analyserat hösilage och uträknade fortsätter till dem, men jag använder dem inte till punkt o pricka för det har hittills aldrig funkat. På pappret ser det bra ut men ögat får hjälpa till o då ändrar jag lite.

Provade St Hippolyt o var eg nöjd men priset är saftigt men kommer nog använda det på några o Spillers på några. Får se :)

Nu blir det strax frukost här, sen stallet o åka o träna :)

?