Först ut idag var Millyard som jag tömkörde längs grusvägen, samma fokus som Kotten. Loss i sidorna, mängder med öppnor och skänkelvikningar för att mjuka upp och jobba med bakbenen genom ryggen ordentligt, men även lossa framtill.

Gick finemang faktiskt.

Nästa ut blev Kotten som stundtals gick väldigt bra men stundtals tar kommandot. Där o då bestämde jag mig för att stryka oss för morgondagens pay and ride. Han är inne i en fas vi först behöver ta oss igenom, vilket jag tror vi gör om några veckor.
Tills dess ska jag traggla traggla traggla med det som inte funkar. Traven har börjat bli så mycket bättre iom att han lärt sig sluta åt ena hållet (o vilken resa o lära honom det! Phju), skänkelvikningar längs grusvägen går bättre.
Galoppen är myyycket jobb kvar med o än galopperar jag nästan inget alls.

Sen hann jag med att rida Trazzel också. Nu är det andra dagen i rad jag rider själv utan någon med.
Vi behöver ju komma framåt o inte bara stå still på samma fläck hela tiden.
Nu är det svänga som behöver tränas in på honom.
I tömkörning är det inga problem men från ryggen blir det lite annat.

Sen fixade jag stallet klart o lagom när jag var klar vaknade Aliwa.

Tjejerna kommer idag så jag tänkte att de ska få åka däck bakom Trazzel i eftermiddag :mrgreen:
Jag leder honom o han ska få dra lite vikt nämligen.

image