Igår var jag i stallet först på morgonen för att ge Stormy sin medicin (som jag ändå inte gav eftersom jag ska vara så förbaskat rädd). Gav dem sitt kraftfoder och kollade till alla hästar samt lindade om Stormys bandage med ny steril kompress.

Förhoppningsvis slipper jag linda om det nu förrän måndag.

Jag var sen iväg för att ta det lugnt på stranden och njuta av det fina vädret. Åkte upp igen vid sex på kvällen. Tog in Lova och gick bort med sadeln på till paddocken tillsammans med Julia och hennes ponny Charter.

Först longerade jag henne ca tio minuter tills hon blev svettig och lyssnade ordentligt på mig för minska vink.

Sen hade jag lite ledövningar med henne, för att sedan fortsätta träningen stillastående. One rain stop, ge efter nedåt för nacken, studsa upp och ner på båda sidor av sadeln, vifta, tjoa… One rain stop. Upp o ner i sadeln, hängde, slog på sadeln, upp o ner, upp på ena sidan, ner på andra. One rain stop åt båda håll, hoppade upp o satte mig upp i sadeln, one rain stop, ge efter i nacken två gånger. Sen var jag NÖJD :D

Jag hade tänkt att rida Millyard, men när jag väl var klar o släppt ut Lova igen så var klockan närmare nio på kvällen. Det får istället bli ett hårdare pass idag :)