Jag har fått tag på en kavaj jag kan ha på mina kommande tävlingar i dressyr/ hoppning som jag köpt. Kommer med posten nästa vecka :)
Vita ridbyxor, ny hjälm (till dressyren, sammetshjälm) och stövlar som fattas.

Angående dressyrtävlingar så blir det LC:1 eller möjligtvis LB:1 lokalt jag tänkt starta med Millyard till en början. Han OCH jag behöver miljötränas, att folk tittar på oss, bedömer oss och jaa, helt enkelt kommer ut och tränas. Den 4 mars är det lokal/ regional tävling i närheten, vad innebär det när det är både och? Jag vill inte att det är en massa folk ju ;)

15 april är första LC programmet som inte är jättelångt att åka till, men det är ju samma dag jag tänkt starta Stormy 50 km distans med, om han nu är i form tills dess.
Sen var det inte något annat som jag hittar som passar ända fram i maj! Och jag vill ju ut med honom för att vi behöver träna… Får se helt enkelt om vi skall behöva fara iväg längre, men det känns jätteonödigt när vi kanske inte ens lyckas rida ett program klart om det är något han finner farligt.
Det får med andra ord bli en hel del pay and jump hopptävlingar på klubben för att vänja oss? (Och tjata på klubben att ha någon dressyrtävling utöver KM) ;)

Kanske kommer det upp tävlingar framöver med på tävlingsdatabasen hoppas jag.

När man är liten och har korta ben som Stormy och det är massvis med snö får man kämpa på! Kortet är på en kompis för två vintrar sen. Då var det massvis snö på!
Vi hade med oss fika på ridturerna, varm o´boy och goda mackor som smakade riktigt bra efter några mil i sadeln. Snart är det dags för sådana turer igen vart eftersom konditionen byggs upp.

Fler än jag som är glada åt att det inte är snö än och stenhårt i marken?