Har ju tidigare nämnt att jag verkligen gillar bloggen Dressyrsnack som Emma och Maria har. De var nyligen på träning för Bo Tibblin och båda verkar ha fått med sig massa tips och övningar att öva vidare med. Verkligen inspirerande blogg och man blir oerhört träningssugen!

 

Tidigare har de påmint oss läsare om att variera mera, vilket jag (de gånger jag ridit denna vinter) verkligen försökt tänka på. Det gav verkligen resultat, och nu fick Emma som har den bruna hästen, träna på att göra fem(!) halvhalter bara genom en hörpassering! Jag vet vad jag och Millyard kommer syssla med på morgondagens pass… Halvhalter och variera mera- träning :P

Känns han bra och det inte är alltför mycket folk i helgen så kommer jag dra fram cavalettibommar för att träna ryggen ordentligt. Jag tycker verkligen att han börjar se riktigt fin ut jämfört med tidigare i ryggen. Gått upp i vikt (sakta men säkert) med hjälp av lusernen som jag ökar i giva lite grann vart eftersom.

Kommer ta Stormy till ridhuset imorgon också för att se om han verkligen går helt rent. Lättare att se i ridhuset men vad jag sett så är han verkligen ohalt.