image
Bild från imorse 💖

Det blev en ledsen Aliwa i några h så det var bara att ta ut hästarna o gå in igen med henne.
Vissa dagar blir verkligen inte alls som man tänkt, det är bara att acceptera och hoppas dagen därpå blir bättre.

Här är det rena isgatan på vägarna efter regnet som kom igår kväll.
Hade tänkt rida Kotten men fick ju gå in.

Nåja. Jag är ju föräldraledig hela 2016 ;)
Året jag ska tävla en hel del, åka med två hästar till Friends Arena på Sweden International Horse Show i höst, starta Hästskolan nu i vår och andra aktiviteter :) Om det blir msv C debut eller inte med Stormy återstår att se. Viktigast nu är ju att han blir bra 💞

2015
Psykisk ohälsa. Jag vill kleta upp dig väl synligt på väggen.

Som ni nog vet mådde jag riktigt riktigt dåligt större delen av 2015. Jag skrev inte av mig så mycket av det här men det blev uppmärksammat i både Hästfocus och Hippson nättidning bla.

Panikångest, depression, sjukskrivning mm följde mig under lång tid. O såklart, jag var ju gravid med Aliwa som föddes 12 september.
Något jag aldrig valde att ta upp var att jag mitt i allt, två månader innan Aliwa kom, blev lämnad av hennes pappa.
Att bli övergiven i en sådan tid när jag mådde så fruktansvärt dåligt är för mig obeskrivlig och inget jag egentligen tänkt gå djupare in på än så nu.
Vad, om och hur det ser ut med hennes pappa är ännu oklart och det kommer nog inte stå så mycket om den privata biten här.

Jag ville mest bara få ut det till er nu.

Hästarna är mitt syre och kommer alltid förbli. Min kärlek till dem har bara vuxit sig ännu större efter det här. Aliwa är min familj precis som mina andra djur.
Jag har de finaste vänner omkring mig så bara det är ofattbart 💜

Mitt liv grundar sig mycket i att följa magkänslan. Att leva ett liv efter att ha gjort minst fel eller misstag i livet är inget jag målsätter.
Jag vill må bra och vara lycklig.

Tillsammans med Aliwa och mina djur hoppas jag ta tillvara på 2016 och glädjas åt många stunder tillsammans. Hon kommer få hänga med mig i livet och jag är så glad att jag har henne.

I år ska jag äntligen starta Kreativ Hästskola. Börjar helt enkelt imorgon med en uppvisning i frihetsdressyr på Lidköpings Ponnyridskola :)
Något jag fortfarande tar med mig in i 2016 är att säga ifrån. Våga prata och framförallt, våga drömma högt och stort 😘

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image