Åh tack för era kommentarer här <3

Jag försökte svara på dem via mobilen men det gick inte. Alltså jag och denna teknik! haha suck alltså. Appen alldeles nynedladdad o ändå strul. Nåja, jag godkänner era kommentarer så snart jag ser dem och får helt enkelt bli flitigare på att gå in via datorn.

Igår var det tredje träningen med Stormy på en kort tid som 1½ vecka, och vad det ger! Jösses igår var jag ännu mer kär i min ponny än vad jag annars är (går det ens?) Jag hoppas verkligen att få till träning 1-3 gånger i månaden framöver sen. Det blir Stormy, Kotten och Trazzel som får hänga med men mest fokus på Stormy nu.

Jag ska byta sidostyckena i mitt PS-träns som har vaggor. (Tror inte jag berättat för er mer än på Instagram (glöm inte följa mig även där) att jag tävlade Kotten, vann o blev diskad för att tag sen? Haha, alltså SUCK. Jag återkommer med det i så fall, har ju inte publicerat bilderna från dess ens.)

Idag red jag ut en liten sväng på Stormy. Det var krut under hovarna i vanlig ordning, men mer nu eftersom han numer äter lite kraftfoder (½ dl solrosfrön, ½ dl havre och ½ dl Spillers herb mix, 1/3 dl Krafft muscle up). Jag får se hur han ser ut i kroppen om nån månad så han inte blir en knubbsäl igen, men han behöver energi och protein för att bygga muskler och få energi till det han ska utföra.

Jag hoppas verkligen gårdagens träning sitter i imorgon på vår pay and ride. Jag vet att det inte är en tävling, mer än mot oss själva. Men jag förbereder mig mentalt som om det är en tävling.

Min plan med honom är inte att plocka rosetter och vinna. Hade jag velat få hem fler rosetter skulle vi stanna på LA-klasserna. Mitt mål är att utbilda oss och kvala oss uppåt i klasserna. Därför blir jag inte besviken om vi ”hamnar långt ner i resultatslistan”.

Eftersom jag utbildar Stormy samtidigt som mig själv så tar allt lite mer tid, men det är ju SÅ kul att utvecklas tillsammans!

Målet i vår är att rida två godkända msv:c på 62% så att vi kvalar till msv:b. Vi är dock inte alls redo för b men då kan jag hålla mig på c för att där sen rida mot bättre resultat. och som min tränare sa, kanske nästa år ta oss uppåt i resultatslistorna.

Stormy har ju inte exteriören (lång kropp, korta ben, inga fina rörelser eller något annat mer) med sig jämfört med de hästarna som vi kommer möta. Dessutom är han en c-ponny jag älskar. Och jag vill se hur långt han och jag tillsammans kan ta oss, oavsett vad resultatet visar.

Men, får man drömma så för framtiden vill jag ju givetvis träna galoppirutter, piff o puff (passage o piaff) oxh galoppombyten på honom. Men, vi har all tid i världen på oss o ska ha kul tillsammans :)

Bilderna är från förra veckan, första träningen på över 1 år och jag glömde tränset hemma o fick låna tränarens :)

liimg_1985 liimg_2002 liimg_2036 liimg_1837 liimg_1920 liimg_1961 liimg_1982