Den här ponnyn alltså. Han är så in i bängen envis, med en enormt egen vilja. Lyckas man styyra den rätt och få honom med sig har man verkligen en liten diamant <3

Det har inte varit så många ridbilder på mig här på bloggen, mest för att jag tycker det är jobbigt att se sig själv på bild när man är höggravid. Det är alltså fem veckor kvar nu bara innan beräknat datum för Lilla A att komma.

Bilderna togs igår. Det kommer dock bli lite förändring här med lite fix och trix under flikar, uppdateringar och planering av Kreativ Hästskola som drar igång i början av nästa år.

På lördag gör vi debut i LA:3 i dressyren, och egentligen är vi inte redo för det. Det börjar med inridning i galopp och sedan halt, o där är vi inte riktigt än ;) Men, jag ser det som en morot och motivation och hoppas att vi grejar flera delar ur resten av programmet. Tanken är att fortsätta med LA i vår för att sedan debutera MSV med honom i sommar/ höst nästa år. Häftigt att ens tänka tanken säger jag bara. Min lilla c-ponny och jag.

Har jobbat järnet med att förvbättra och samla galoppen hos honom, och utöver att bygga ännu mer styrka där är det traven jag kommer lägga lite mer fokus på de sista veckorna jag kan rida honom. Längningar och få till en bra mellantrav är mitt mål sista veckorna.

Den här uppåt-framåt galoppen han börjar klara av mer o mer är sååå häftig. Mer och mer styrka läggs på bakbenen och jag vill verkligen att han jobbar på ordentligt med de små rackarns bakbenen.

Tränar även ”passage” med honom för att bygga styrka och samling.

Jag återkommer som sagt med tätare och bättre uppdatering, men det har varit väääldigt mycket i skallen hos mig. Mer om det senare då jag kommer publicera en artikel jag är med i.

liIMG_9025 li8958 liIMG_8677 liIMG_8850 liIMG_9001 liIMG_9008 liIMG_9023