Idag har jag shoppat loss rejält. Senast kan jag inte minnas när jag handlade så mycket samtidgt… Om jag någonsin gjort det? :)

Hästrelaterat så var jag på Hööks och köpte en såååå kycklinglen och mjuk vit tröja som jag velat ha sen jag såg den i höstkatalogen. Älskar kardborrknäppningen runt halsen som den har.

Kedjegrimskaft med extra lång kedja. Stormy är den enda jag någonsin behövt använda det på eftersom han redan när jag köpte honom var van att gå utan att stanna… Men det har blivit 99% bättre, men den där 1% kommer fram ibland. Dock fick jag ju en ny ponny när han fick pencillin, så jag kanske slipper använda det mer? :)

Bakskydd till Stormys ben. Det blir att han får ha bakskydd och Millyard framskydd i hagen…

Träningsväskor. Dels till TimmeLimm och dels en större till hästarna när jag tränar trickträning. Det är rätt jobbigt att ha kraftfodret i fickan, så glömmer man tömma ur det sista när man ska tvätta… Ja, ni förstår nog ;)

Ridhandskar.

Kom just på att jag glömde köpa nytt dressyrspö, men det får jag inhandla på Svenska Foder istället :)

Icke hästrelaterat så blev det två växter till min hall, en strykbräda, kläder, tok-orangea strumpbyxor (måååste ju testa!), tröjor, arm-handskar (vet inte vad det heter, armvärmare?) och en halstub. Och en parfym. Och en plastlåda att ha mina stallkläder i i brist på förvaringsutrymme i min hall.

Ni ser, en himla massa som inhandlats. Utöver det så är det ju Millyards nya täcke som kommer i början av veckan och även nya jackan till mig.

Jösses säger jag bara. Här får man leva snålt tills det är dags för inhandling av julklappar tror jag ;)

Tur det var både semesterlön och extra jobbande som gör att man kan inhandla rejält vart femte år sådär ;)

Lovar att ta kort på det i dagsljus imorrn sen :)

Letade som en tok efter ett par bruna höstskor… Men det får vänta. Hittade inga. Dessutom behöver jag en ny väska då min gick sönder i veckan. (Märkligt nog gick först dragkedjans ”hållare” sönder när jag stängde igen väskan. När jag var på väg till jobbet gick axelbandet av på den.

Lagom irriterad blev jag. Kommer till jobbet, drar på mig mina arbetsbyxor, drar upp gylfen, o den går sönder! WTF tänkte jag. HUR är det möjligt?!

Drar på mig västen, lägger ner mitt kort i fickan o drar upp den dragkedjan… som OCKSÅ går sönder! Jag kunde inte annat än skratta där för mig själv… ;)