Stormy och jag debuterade ju på distansbanan i augusti i år som ni vet, och vi båda är lika förälskade i det.
Bilden där jag står bredvid var han i sin livs finaste form tror jag. Vi tränade massvis distansträning, tränade dressyr, hopptävlade på klubben och var igång massvis. Dessutom kördes han flera mil.

Och jag vet, att eftersom tiden inte funnits pga jobb och skola ser han nu mer ut som en boll med fyra ben och en svans ;) O visst, man skulle väl kunna skylla på hans päls som en shettis, men han har verkligen runda former.
I slutet av maj är det ju distanstävling 5 mil för oss. Tävling. Så nu är det hög tid att sätta igång honom på riktigt med skrittjobb, dressyrpass i paddocken när det bjuds och uteritter i ett jämnt tempo.
Om Tora har tid (som rider honom på bilden) skall även hon få hjälpa mig att hålla igånjg honom litegrann så han får röra på sig, så vi i tid hinner få honom i lika fin form som i somras.