Tom onsdag nästa vecka skall han promeneras 5 min i skritt på hårt underlag (så det blir grusvägar/ asfalt). Sen de kommande tre veckorna efter onsdag får vi öka upp till 10 min promenad. Om 3,5 vecka skall vi tillbaka för att se hur senan ser ut. Jag har inte bokat tid än men måste hitta en fredags em så jag kan åka med honom själv och träffa veterinärerna.

Han sköter sig rent av exemplariskt i sin minihage. Jag som trodde han behövde lugnande… Han står i sitt favorithörn i hagen och har hästar på båda sidor staketet.

Det gör verkligen ont i hjärtat att veta att han är skadad, men jag vet att han blir bra. Jag vet att vi kommer tillbaka. Jag vet att vi startar MSV en dag med min ponnyplutt :)

Nästa år kommer alltså han bli frisk och vi kanske kan starta nåt nästa höst, beror på. I vår kommer Millyard och jag ge oss ut på tävlingsbanorna. Trazzel ska ridas in nästa vinter.

Tills dess ska jag se till att träna regelbundet för Petra, åka iväg på små pay and jump och hitta på lite roliga saker för att hålla motivationen uppe. Jag saknar nästan ihjäl mig att inte kunna rida superfantastiska Stormy <3