Tilda var med idag och fotade oss idag. Tack för det :D

Jag har plan på att starta msv c med Stormy 3 mars samt 14 och 15 april, sen hoppas jag att vi har det andra kvalet som behövs för att starta msv b.

Kommer vi till msv b så kommer jag antagligen tävla på kandar. Ännu har jag ingen kandarstång utan provar att rida med rakt kimblewicket som påminner snarlikt om en kort skänkel på kandar vilket nog blir det jag kommer prova sen.

Anledningen är att han kan vara lösgjord som bara den och gummibollsmjuk. Det är inte syftet att betsla upp honom i tron att han blir lösgjord, det är inte det det handlar om utan det är enbart grundridning. Det här är mer Stormy, ponnyhuvudet som behöver en liten påminnelse att han mer än gärna borde lyssna på mig.

Jag har ridit distans på honom milslånga rundor i bettlöst, kan rida honom med spö enbart (alltså inget huvudlag alls) när jag är inhägnat. Men, den ponny som han är har han en stor egen vilja vilket inte alltid blir så bra.

Hursom, tanken är att under vintern skaffa en stång och se vad som funkar med honom bäst och jag kommer be om tips och råd av min tränare.

Jag vill nämligen träna på byten under vintern för att vi skall vara startklara i msv b när vi väl tagit andra kvalet. Det är då valdritt att tävla med träns eller kandar och därför vill jag vänka in både mig och Stormy redan nu.

Eventuellt kommer jag då tävla på detta med vitlackerad nosgrimma och pannband i silver. Jag vet att nosgrimman sitter lite snett men det var ett jädrans jobb o få ihop alla remmar må jag lova :D

liIMG_1873 liIMG_1680 liIMG_1682 liIMG_1749 liIMG_1752 liIMG_1825 liIMG_1849 liIMG_1852 liIMG_1865 liIMG_1871