Det är jobbigt när djuren blir sjuka.

Jag får se hur det blir med Billingeritten 18 augusti jag hade tänkt tävla 50 km på. Eftersom han tappat en hel del muskler eftersom han stått så länge får jag se hur han känns när vi kommer igång igen. Känns han inte så i form KAN jag ju rida prova på mellan 2-3 mil någonstans, men jag får helt enkelt se hur han känns när vi drar igång nästa vecka.

Det blir hela 3 hästar från stallet som kommer starta KM i dressyr om ca fem veckor. Jag på Stormy och Millyard, och Julia på Charter.

Jag red honom nämligen igår en kort stund och sa till Julia att hon MÅSTE vara med på Charter! Han kan varenda moment om man bara väcker det till liv igen hos 23-åringen ;)

Kort taget nyligen.

Kort från förra sommaren. Jag ser en del skillnad på både Stormy och mig. Han har fått (även om han nu tappat en del) mycket mer muskler på ”rätta” ställena. Går i en bättre form och jobbar med hela kroppen än förra sommaren fuskade han nog en hel del och jobbade inte igenom med ryggen som jag börjat få honom i år.

Jag hoppas att Sara kan ta lika fina kort på oss när hon kommer och hälsar på. Hennes kamera verkar uppenbarligen ge bättre skärpa än min, eller så behöver jag ett bättre objektiv bara :D

Ser ni någon skillnad om ni jämför med tidigare kort jag la in på oss med marinblått schabrak och lindor?