God morgon.

Imorgon får jag besök av min kompis Sara och hennes son. För många år sen hade vi häst i samma stall men hon flyttade för fem(?) år sen och sen dess har vi haft sporadisk kontakt med fokus på hästar :P

Sist vi sågs var ett år sen och nu kommer de hit. Jag får se till o åka o hälsa på dem under vintern tror jag :)

Varje dag längtar jag efter att få dansa runt på Stormy igen. Dessa kort togs strax innan jag födde Aliwa för ett år sen (hehe behöver jag säga att det var lite svårt o hitta de rackarns magmusklerna. För er som inte visste, de delar på sig  under graviditeeten och växer sen ihop som de var innan. Det är inget som gör ont, men det blir så för att musklerna ska kunna hjälpa till att pressa ut bebisen :) )

Nu är vagnen (gammal o ful med funktionell) äntligen fixad med luft i däcken och fästen så selen går att fästa på vagnen. Galet att jag haft vagnen i flera år och det aldrig fixats förrän nyligen. Jag har pianolacksvart färg som jag ska måla om den med, men det gör jag inte i år.

Tanken är att köra Stormy regelbundet (jag körde in honom för många år sen). Nu rids han några ggr i veckan och när även han flyttat kommer hans träning utökas då det gått ytterligare tid för att senan ska läka.

Eventuellt spänner vi för honom för vagnen imorgon när Sara kommer så hennes son kan få köra. På lördag åker vi till nya stallet och Sara ska få prova rida de andra :)

liIMG_8850 liIMG_9001 liIMG_9008 liIMG_9023 liIMG_9025 li8958