Upptäckte i helgen att jag av någon orsak ridit med alldeles för korta stigläder väldigt länge. Tror jag kortat upp dem eftersom jag har ”små” hästar/ponnyer jag rider, och för att kunna påverka med mina hälar, så har jag tidigare dragit upp benet och upp med foten, alldeles omedvetet. Tror jag då kortade upp lädret och har därefter ridit med korta läder.
Kom väl på mig själv nu när jag sett en del kort på mig, och de flesta sittar jag ändå med foten upp ;) Längde därför lädret och där minsann hände det saker :P Jag behöver rida lektion tror jag så någon kan påminna mig om att ta NER foten (eller finns det något ”hjälpmedel” såsom Perfect Sit fast till benen?)
Får helt enkelt försöka komma ihåg det att ta NER foten även när jag skall inverka, för ben har jag så det räcker och blir över.

Skall nu upp till stallet och träna dressyr med STormy (kort kommer senare när Sara mailat över några ikväll med sin systemkamera. ÅH vad jag vill ha en egen! Då kommer ni ofta bli bildbombade med en massa kort).

Blir gult nu igen som outfit. Mitt Eskadron schabrak hade kommit :D
På fredag kommer även flera olika färger med schabrak från Mia´s till Skara Hästsport (me like) som jag absolut skall dit o kika på. De hade nämligen beställt ett olivgrönt, precis den färgen jag vill ha till Millyard, så jag får se hur jag gör på fredag… ;)

Ha det så gott och ta vara på värmen.

Mitt lilla hjärta ligger vid paddocken och kikar när matte rider.

/Tanja