Jag skall fixa ihop lite sponsorprodukter till Billingeritten. De ringde och frågade och givetvis ordnar jag det! :) Reflexer blir det, det är ju snart dags att leta fram dem och se över funktionen (ni vet väl att en reflex skall bytas ut efter några år då effekten avtar?)

Blev ju som tokig i att beställa ett träns till Trazzel efter att han fick på sig det svarta… Jag vill ha ett utan käkrem och har mailat xtremehorsemakeover om de har någon idé på hur det går att lösa mina önskemål, så jag får se vad svaret blir :)

Framöver blir det mycket mer tömkörning/ träning med Trazzel då jag ska köra in honom. Sen har jag funderingar på som jag ska fråga min dressyrtränare om :) Skulle vara sååå roligt att tömköra honom på lektion för henne :)

På söndag kommer jag eventuellt vara med på pay and jump med Stormy och kanske Trazzel, jag ska höra med klubben som anordnar (alltså jag springer bredvid med honom på ca 20-30 cm höjd för att jag vill att han ska vänja sig vid hinder, miljön mm).

Sen, jag ska skaffa ridhuskort igen fast ett 10-kort så jag kan använda, så får jag se hur mycket jag använder det under helgerna framöver.

Visst, vinterpälsen har trillat av, men visst har han ändrat sig MASSOr från 21 mars när dessa kalla bilder togs tills nu, om ni ser på inlägget tidigare när han har ”riktigt” träns på sig :)