”Söt ponny men den kommer ingen vart med dom gångarterna”.

Nåja, vi har betalt o har lika stor rätt att vara där o tävla som alla andra ? Våra mål är inte densamma som ”deras” som tydligt påpekade ”Peeerfekt ridet”  till ”sin ryttare” de var där med.
Det blev ett katastrofresultat då Stormy inte alls ville i ena galoppdelen. Men äsch. Vi ska ut på nya starter i mars igen o tänker att sämre än det gjorde i söndags kan det väl inte gå? ???

Det kluriga med Stormy är att ha honom MED mig mentalt. Han kan lätt bli sur o då är det rätt kört ? Är han med mig så är det verkligen en drömponny ?
Vi hade en sen starttid som 18:05 och provade ett annat upplägg än tidigare. Vi åkte förbi tränaren på vägen och red ett kort och bra pass, kastade o åkte direkt till tävlingen.

Joggade honom i framridnings-ridhuset o han kändes fin.

Gick in i andra ridhuset i collecting ring som var längs banan och under de ca 10 minutrarna ”ledsnade” han, sen in på banan o rider några min innan domaren blåste o där kände jag att hans ”huvud” blev emot mig o inte med.

Det är just det här som är det knixiga med Stormy. Att ha honom positivt MED mig hela vägen. Han hittar ju på annat hyss på egen hand annars ?

Så första galoppdelen blev mest pannkaka o alla dessa koeffcienter (ger mycket poäng om man lyckas) kraschade. 
(Sorry för bildkvaliteten, har inte hunnit lägga in dem i datorn utan har fotat på kamera-bilden).