Jag har tränat in sluta från marken på alla mina ♡ Då har jag stått framför dem eller bredvid. Kruxet var att jag ville göra det när hästen går runt mig på volt. Att förflytta min position har varit klurigt tycker jag då det inte blir lika lätt att bromsa upp hästen när jag inte står framför. Sista dagarna har jag tränat Puzzel på detta och har lyckats!!! ?? Det blir nåt steg eller några och sen belönar jag direkt. Det är ju lika nytt för mig som för Puzzel så innan jag får ihop det hela får man ju pröva sig fram lite ? Förhoppningsvis blir det en liten film imorgon. Igår var jag iväg med Trazzel och tränade och jag blev så glad över min fina häst ? På fredag åker jag på en annan träning med honom och nästa vecka får Stormy följa med. Nu ska vi igång ? Idag tränade jag Puzzel och Stormy. Stormy red jag på grus och asfalt bara och tränade på halvhalter (hej ånglok) och att reglera traven. Jag upplever att det har hänt väldigt mycket med Stormys trav med både längning och samling, men får se om tränaren ser samma ?