När jag har feber och värk i kroppen försöker jag alltid in i det längsta undvika febernedsättande, för att jag vet att jag på stört skulle upp på hästryggen och inte känna efter hur jag egentligen mår.

Imorse när jag kunde stå upp utan att ha så ont att man måste ligga ner (utan bara ha feber) så var jag tvärsäker på att jag kunde ta mig till stallet idag.

Så jag var sängliggandes fram till em o åkte sen upp med hundarna som verkligen behövde rejsa av sig energi.

Bar att gå ner för trapporna för att orka hålla emot sin egen vikt var nog jobbigt, så jag fick gå bredbent :P Haha, tur ingen ser mig nästan. Hämtade sen Trazzel, o vidare snabbt gick det inte för min del att gå till paddocken. Huvudet känns dock feberfritt nu äntligen sen lunchdags ungefär :D

Hur som, jag hade en plan om vad vi skulle träna idag, och det var att göra skänkelvikning lös mot mig.

Förut har jag mest koncentrerat mig på att hästen skall gå undan från mig, men likväl vill jag att hästen skall göra rörelser mot mig. Som skänkelvikning. Det tog mig en liten stunds funderande och lite försök innan jag kom på att använda mig av långsidan och hålla ett spö snett framför Trazzel, och samtidigt hålla i grimskaftet lös för att vägleda honom.

Snart tog jag av grimman och provade lös, och vips så är det en liten krokig skänkelvikning med kroppen, men ändå! Han gjorde den om o om igen sen vart som helst i paddocken utan staketet som stöd :)

Jag hade glömt mobilen i bilen och hade nämligen tänkt filma (sätta fast den på en stople), men det får bli nästa tillfälle tydligen.

 

liIMG_6621