24 augusti är det distanstävling. Vi är inte i högform jag och Stormy. Anmälningstiden går ut ikväll (ordinarie) och jag anmälde oss men är tveksam. Till o med torsdag kan jag ta tillbaka anmälan och jag vill ju så oerhört gärna tävla!!!

Ska fundera vidare. Det är fler datum för tävlingar i distans för oss kvar så det är inte sista och enda chansen.

Imorgon kväll åker jag eventuellt på hoppträning med Nico. Givetvis kommer det bilder i så fall :)

För övrigt går det mycket bättre med träningen. Jag har i flera veckor hållit mig till skritt och galopp i paddocken för att få honom lugn och avslappnad. Traven har han inte orkat hålla ihop i hörnen då det blivit passgång där. Han var rät stel, men med mycket mjukgörande övningar på volter, halvhalter, öppnor mm så har han verkligen blivit mer mjuk och följsam. Igår la jag stor del av passet på att trava honom istället för att skritta mellan galopperna.

Han var verkligen betydligt starkare i båda varven, Vänster är hans svåra, stela varv, men han var följsam, hängde sig inte på innerbogen och formade sig bra. Dessutom har han tagit högergaloppen utan hinder och bommar så jag är sååå nöjd med honom :)