li1758 li1765 liIMG_1623 li1492Heej. Det var ett tag sen.

Jag var bortrest förra helgen och blev sjuk lördagskvällen. Aliwa blev sjuk i måndags och jag är helt säker på att inskolningsbacillerna är av den starkaste sorten. Hua. Jag är sjuk än och Aliwa mår bättre. En ordentlig jädra dunderförskylning med allt vad det innebär.

På måndag ska jag börja jobba så det är därför jag skolar in Aliwa på förskolan. Jag och Aliwa kommer flytta så 1 december har vi ny adress. Hästarna har ju redan flyttat till nytt stall så nu är det vår tur :)

Hösten har verlígen dykt upp med kylan nu så det är på med ländtäcken vid träning.

Är så glad att både Bella och Millyard har tagit sig i hullet även om det är mycket kvar. Bellas son Pussel är ju snart 6 månader redan och växer verkligen som ogräs. Har ju fortfarande en massa ovisade bilder som jag inte fått tid till ännu att lägga upp här.

Man kan ju tycka att man har all tid i världen som föräldraledig, men Aliwa är vaken rääätt många timmar o ska sysselsättas, o så ska hästarna tas omhand om o hundarna, o sen är jag faktiskt rätt trött själv :P

Jag lär vara trött efter första veckan på jobbet nästa vecka, men sen hoppas jag komma igång med träningen igen när jag fått rutin på det hela.

Förhoppningsvis kan jag börja mobilblogga from nästa vecka igen, vilket var många månader sen sist. Då kan jag skriva oftare och skriva vad vi gör :)

Bilderna är tagna för ett år sen, då var Trazzel 3, Chino 2 och IrreVirr 1 år bara :)

Känns smått galet att Trazzel REDAN snart är fem år! Hallå, han var ju bara 10 månader när han kom till mig <3

Tanken är att ha Stormy tävlingsklar tidigt nästa år för la:3/la:4 för att stämma av hur vi ligger till mot sist iom att han snafrt varit borta från tävlingar i ett år pga senskadan december 2015. Sen ska vi ju debutera msv:c så det ska vi egentligen lägga fokus på under hela vintersäsongen och göra vår första start tidigt med.

Då vet jag hur vi klarar oss på tävlingarna i dessa klasser.

Trazzel ska ut på Lc/LB och även Kotten behöver komma ut. Planen är sen att tävla Kotten i LA när han känns redo.

Så, vintern betyder träna, träna, träna! :)