Igår fick Stormy sista sprutan och jag HOPPAS han är helt återställd i sitt ben nu så vi kan börja skritta lite :)

Jag red Lova i skritt och trav igår och gick över några bommar också. Hon var i början SÅ trögstartad i traven att jag fick banka till några gånger med benen. Men efter ett tag hann jag knappt säga travljudet förrän hon travade :) Jag svängde, stannade och växlade mellan gångarterna. Det blev ett toppenpass alltså :)

I stallet var hon dessutom betydligt lugnare än hon varit innan. Kanske började inse att det är bäst att spara på energin eftersom hon är dyngsur efter mina träningar ;)

Sen fick Bella ett svettigt pass i paddocken igen där jag jobbade på precis samma sak som dagen innan. Att jobba i långsam långsam trav med massvis halvhalter, plus att hon skall våga ta bettet i högersidan lite. Var gång hon stannar själv håller jag kvar i tyglarna tills hon gett efter i nacken eftersom huvudet är så högt annars.

Jag fick sen bråttom hem för jag skulle lämna tillbaka en hyrfilm, så Millyard fick longeras i repgrimma en kort stund i paddocken bara. Annars hade jag tänkt rida honom nämligen.