Jag och Trazzel skulle ju befunnit oss och uppträtt i paddockprogrammet samt medverkat i julshowen i år med (Klostershowen förra året).
Men, tyvärr fick jag motvilligt tacka nej för omkring en månad sen.
Inte alls kul när man längtar i elva månader.

Det har inte med Trazzel att göra utan det blev helt enkelt alldeles för dyrt då det blev andra kostnader än förra året (jag jobbade då o fick lön) samt en hel del krångel med allt annat (bil, jag behöver köpa ny. Dessa bilar alltså), fixa annan transport… Ressällskap eftersom jag har en 2,5 månaders dotter. Allt föll helt enkelt inte på plats i den omfattningen jag önskat.

Hursomhelst så är jag lite smått väldigt avundsjuk på er andra som är på plats.

För att åka iväg behövde även logistiken hemma funka med alla hästar, hundarna och katten och när man är själv med en dotter och lite mindre inkomst än när man jobbar så vill sig inte verkligheten lika jämt med drömmarna ;)

Men, istället blir det av ordentligt nästa år istället. Så jag har redan smått börjat träna och tänka ut uppvisningen. För vem vet vad jag har tänkt att göra… ;)

Antagligen åker dessutom både Chino och Trazzel med då 😍
Så jag får se det som att allt har sin tid (hehe fast egentligen känns det genuint tråkigt att missa i år).
Pengarna jag skulle lagt på hästarna får jag köpa julklappar o lägga på Aliwa istället :)

Nåja. Trösten är att det blir ”dubbelt upp” nästa år istället och jag tror att ni faktiskt inte vill missa oss då :)

”Vad är en vecka på Friends. Alldeles alldeles uuunderbar”

Trött Trazzel förra året :) Meeen vi ska som sagt dit nästa år :)

image