Fick lite klagomål på att det allt var dags att uppdatera lite igen, och det håller jag allt med om :)

Förra veckan var jag i Stockholm på kurs/ konferens och då red Julia i stallet Stormy. Förra helgen red jag ut 3 mil på honom i nästan bara galopp. Den här veckan blev det lite dressyr på hnoom med fokus på galopp och volter.

Trazzel har verkligen haft semester från mig och har gottat sig i betet för fullt. Men snart är det träning för honom igen.

Millyard kommer nästa helg flytta en mil för att beta tillsammans med Jennys häst. Det finns ingen paddock där utan en rakbana på 4,5 km nära travet. Jag kan ta transporten/ rida bort till ridhuset jag brukar träna i. Eftersom jag knappt kan rida ut på honom har jag en hel månad på mig att rida på den där rakbanan och tvingas ut, så jag hoppas det gör susen för honom :)

Det blir lite meckigt o tar nästan en halv dag för att gå till alla beten o kolla till hästarna ;)

Dessutom så kommer en bonushäst en månad som jag ska utbilda lite, som kommer gå med Bella samma månad Millyard är på bete med Hampus.

Jag har nu semester en månad. HUR härligt som helst!!! Jag hämtade min lilla hundvalp på midsommarafton. 78 mils körning på en dag. Åkte 07:00 på morgonen och var hemma 20:00. Gårdagen gick åt till att återhämta sig av för lite sömn… Men nu är vi i balans igen :)

Inga fler dressyrtävlingar är planerade, det enda är distanstävlingen 24 aug jag måste ta semester ifrån.

Om några dagar bara så kommer jag och Stormy fotas MASSOR, och givetvis delar jag med mig av bilderna här sen om ni vill se :)