Nu undrar ni nog vad rubriken betyder?

Jag är ju som sagt i Stockholm, och kvällens aktivitet var något bland det ROLIGASTE JAG GJORT! Så roligt, att jag för ett kort ögonblick tänkte tanken att sälja hästarna o skaffa mig en egen segway. (ja, såklart aldrig på riktigt, men tänker man en blixtsnabb sådan tanke förstår ni nog hur KUL det måste varit) ;)

Det är helt enkelt polospel, som i hästpolo, fast på en segway. Fyra i varje lag, två lag på spel, en liten boll, klubbor o två mål.

På det hålla balansen, stanna upp om man kör för snabbt för då ”stegrar” den. Krockar, ihopkörningar o hej o hå. JÄVLIGT kul har jag haft! Hihi :)

När jag studsade upp på segwayen så frågade instruktören mig två sekunder senare ”du har kört förut va?”, o ja, typ fem minuter i Tallin för några år sedan, men mest fixade jag nog det så lätt pga just ridandet. Det låg inte så långt ifrån varandra som man kanske kan tro :)

 


image

image