Jag heter Sara och lärde känna Tanja när vi jobbade ihop för många år sedan. Då hade jag haft uppehåll i ridningen i ganska många år och när jag hörde att hon hade hästar tjatade jag mig med till stallet och sen var jag fast igen ;)

Efter ett tag väcktes längtan efter en egen häst och fina skimmelvalacken Charlie blev min. Han var hos mig i 2,5 tills han var tvungen att somna in på grund av ett dåligt knä för snart två år sedan.  Efter det försökte jag tappert att nöja mig med en medryttarhäst men det blev inte samma sak, och för ett år sedan var det åter dags för en egen och Vinards kom in i familjen.  

Vinards är ett 11-årigt lettiskt halvblod som tävlat Lätt A dressyr och 1.20 hopp. Det bästa med Vinards är att han är så oerhört positiv och arbetsvillig. Det spelar ingen roll om det är ridhus, paddock eller uteritt. Han tycker allt är lika skoj. Dessutom är han gudasnäll, även om det kommer fram små rävar bakom hans öron ibland ;) 

Tyvärr fick han problem med en inflammerad hov i höstas och han vilade 12 veckor under hösten/vintern. Nu är han fullt igång och vi har varit på två klubbtävlingar i dressyr (Lätt C:1 och Lätt B:0) med godkända resultat. Målet under året är att ta oss utanför klubben och att rida godkända Lätt:B klasser på ”riktig” tävling.

image

image

image

image

/Sara