Jag red lektion på Millyard imorse som jag skrev. Han var ovanligt tillmötesgående, protesterade ingenting alls och var nästan lite ”loj”. Hur fantastisk som helst att rida!

Jag fick rida en del öppnor längs långsidan, serpentiner, rakt fram på medellinjen, 15 meters volter från långsidan. Avsaktningar från trav till skritt sex steg och trava vidare igen. Det är övningar till LC:1 2008 programmet jag ska starta honom med om bara några veckor (Ja, jag är nervös!) ;)

Det blev även en oerhört svettigt pass på Stormy där jag provade att galoppera på honom några varv, och milt uttryckt är galoppen en katastrof ;) Herreguuuud vad jobb jag har kvar där eftersom han har vilat så länge nu och tappat alla muskler nästan.

Annars var han rätt hård och stum i vänstersidan i munnen så jag fick försöka lösgöra honom med skänkelvikningar och öppnor, tempoväxlingar samt många många övergångar för att få honom att lyssna på sätet. Jag vill ju helt inte använda tyglarna mer än ”nödvändigt”, men ändå få honom att ta ett stöd och ligga kvar där.

Bella blev omplåstrad på nytt och såret såg mycket bättre ut.

Lova kommer tränas på imorrn igen, o Stormy kommer få gå ett lektionspass med mig strax efter 9 imorrn :)

Tyvärr har jag ingen fotograf imorrn heller. Tänkte nämligen att det annars hade blivit fina nya sommarbilder ;)