Jag kan nu STOLT o LYCKLIG presentera att Kreativ Hästträning har inlett ett samarbete med fodret Primero Total ? Primero Total är helt spannmålsfritt. Det tog bara några veckor innan jag märkte enorma skillnader på mina hästar som väldigt blank päls, len päls, mjukare muskler, rörligare hästar, piggare, det skummas i munnen ofta redan på framskrittningen.
Jag har hållt mig till foder tidigare fullt med havre/vete/råg/korn/kli/melass/soja osv.
Varför sån skillnad mot ”alla andra” foder?
Hästarnas mage är inte gjorda för allt spannmål mm som är i de flesta foder. Magen kommer ur balans och sedan är hela hästen påverkad med tex små inflammationer= stela muskler= stelare gång, annat humör om de har ont osv.

Själv är jag glutenintolerant sen många år. När jag får i mig gluten blir det inflammation i tarmarna så luddet som ska ta upp näringen dör. Följderna blir näringsbrist, trötthet, ont i kroppen, huvudvärk mm mm.

Att jag så sent som nu verkligen skulle fatta att hästarna påverkas oerhört av det och alla mina sex har visat skillnad på detta foder. Nu vill jag aldrig ge dem någonting annat. Hästarna har tydligt visat så positiva effekter på några veckor ?

#primerototal #välmåendeinifrånout ✌??