* När jag var liten (typ mellanstadiet) trodde jag att jag skulle bli skådespelare. Jag kunde gråta på ”beställning”  och ligga stilla länge (= spela död).

*Jag älskar magmuskler hos mig själv och är galet glad när jag får träningsvärk där. Ibland när jag ligger i sängen på rygg, lutar jag mig framåt tills magen spänns, håller still i det statiska läget utan att slappna av i magen alls. Igår gjorde jag så i 23 minuter.

 

*Jag har små ticks med ögonen och det blir värre när jag sover för lite. Som nu och de sista veckorna…

 

*Jag har VRÄKT i mig choklad de sista dagarna. Har knappt ätit choklad alls sen julafton förra året. Hade kvar oöppnade paradis-askar då som jag gav bort.

 

*Jag VERKLIGEN försöker lära mig att se på TV och ”bli normal”. Solsidan på söndagar är det jag hittills lyckats pricka in efter flera års (seriöst, nästan sju år) uteblivet tv-tittande. Reklam är roligt och intressant för min del.

*Jag är kass på att hålla ordning o snyggt hemma. Jag älskar ordning o reda men det är omöjligt att tro ibland. Stallet är det bättre ordning på och bättre ska det bli: IKEA =)

 

magenBild från häromdagen