Hästarna har nu sovit inne två nätter i nya hemmet. De har ju fått gå ute tills dess, med undantag för Millyard som stått inne en del där vi stod tidigare.

Alla utom Chino är täckade och han kommer inte heller ha något täcke då jag vill att han sötter päls naturligt. Trazzel fick på sig Stormys sommarregntäcke, som är helt ofodrat. Dock vill jag skaffa ett fodrat till honom framöver.

Alltså. Det är så vackert. Kan ni begripa att jag bor ca 1,2 mil knappt härifrån? Klicka här för att komma till högupplöst bild som Tore Hagman tagit.

Det är Läcko Slott som ni ser på bilden och Vänern. Jag har ca 500 meter till Vänern från där jag bor :)

Förhoppningen är att få till en fotografering här ute med hästarna ;)

Lilla Chinos mage har förresten utökats mer, och Stormys ska vi inte tala om. Sett en dräktig valack innan. Någon? :P

Millyards hull har det inte hänt så mycket med än. Alla andra har faktiskt börjat lägga på sig. De avmaskades för en vecka sedan så eventuella maskar har ju försvunnit. Trazzel har en del kvar att gå upp, jag vill ju ha runda goa former med mycket muskler :)

Jag skickade igår in analys på hösilaget för att få värdena. I början av nästa vecka räknar jag med att ha fått analyssvar och kommer då få hjälp med foderstater.

Nu på söndag ska ju jag och Millyard rida 1,5 mil distans och nästa söndag, den 12e ska jag och Stormy tävla lagdressyr. Sen blir det lugnt med tävlingar på länge och satsas på att repa in uppvisingsprogram inför Friends Arena.

Den 23 oktober åker jag och Trazzel till Skövdes Ridskola för uppvisning mellan 18-20.

Håll koll det närmaste, det kommer komma en tävling med priser ni inte vill missa! Ledtråd: Biljetter… ;)

 

flygbild-tore-hagman