Det nästan syns hur lycklig Stormy blev att få ett rosa träns va? ;)
Själv tycker jag att det blev HELT rätt med rosa. Har man en svart ponny så passar ju alla färger i det, men något synligt ville vi båda ha. Tycker ni han passade bäst i lila eller det nya rosa?

(det rosa kan man använda som ett sidepull, alltså sätta fast tyglarna i ringarna på sidan, eller sätta på bett med betthängare som följde med som man lätt knäpper av med hakar. Superbra då man inom distansen klär av hästen när man kommer till veterinärområdet där den skall pulsas och kollas av veterinär. Då slipper man krångla med att få på en grimma för att den skall kunna äta sin mat. Hur smidigt som helst!)

Pysslade en stund med Millyard ute. Han fick ha på sig nackmagneten under tiden jag borstade. Han fäller för fullt och jag insåg snabbt att jag måste skaffa b-vitamin till honom. Tappar hull direkt så fort han fäller eller sätter päls. Brukar ni ge er häst/ ponny b-vitamin vid pälssättning eller fällning? Något speciellt märke ni föredrar? Själv tycker jag det känns som en djungel när man står i butiken och skall välja, när alla märken utlovar att de är bra.