Snart landar min rosa förbygel och svarta sadelgjordstunnel i brevlådan. Vi kommer nästan vara självlysande i allt rosa tror jag. Hade en fundering på att det blir FÖR mycket, att det är snyggare med ”less is more”, men det här är inte modevärlden. Här SKALL vi synas och det med råge! Så det blir väldans rosa.

Innan veckans slut hoppas jag ha ridit en längre runda på Stormy, som jag planerat in till Billingen dit jag drog med Sara och Charlie förra året. Är så oerhört fina vägar och så skönt att få komma ut och rensa huvudet.

Det är bara en knapp vecka kvar och innan tävlingen skall jag nämligen hinna göra ett ridprov, men inför vad är jag ännu tyst om ;)

Nu väntar jag mest på att Millyard skall bli bra i sitt ben så vi kan sätta igång o träna igen eftersom vi var på så god väg. Såhär lånt har han hunnit runda på sig lite till och det börjar bli en fröjd för ögat att se :)

Han kommer dok behöva tömköras/ longeras en del innan jag hoppar upp för det märktes sist jag red att det fanns mycket mer energi när kroppen fick i sig tillräckligt med protein.

 

Har inte lagt in korten från tävlingarna i Lidköping jag var o kollade på i lördags förrän nu. Här är jag och Arras som jag fick möjlighet att klappa på och träffa Emma och Maria.