Även Trazzel fick springa lite lös i paddocken idag när dte var vatten i (bra o passa på o träna vattenträning när möjligheterna ges).

När Stormy träffade Trazzel första gången hoppade han nästan över boxen för att bita och sparka honom. Han gick bokstavligen till attack. Jag som då tänkte att de skulle bli sååå bra vänner. Tiden gick, de gick i hagar bredvid varandra, har åkt transport ihop vid ett fåtal tillfällen. Idag hälsade de på varandra och efter en stund stod de o kliade på varandra. I like :)

Sen tog jag med Trazzel till stallet då jag tänkte börja vänja honom vid bett i och med att jag ska tömköra och köra in honom nu i höst. Vill kunna variera bettlöst och bett.

Som jag hade förväntat mig av coolingen var det inga som helst problem. Han smakade på det en stund, sen var det som ”jaha”. Samma coola inställning som när han fick lindor och benskydd första gången- ingen reaktion alls :)

Sen var jag ju tvungen o ta på Stormys träns för o se hur han ser ut. Det var lite stort och vi gömde undan käkremmen då den hängde alldeles för löst. Nosremmarna sitter inte åt utan var väldigt löst åtsatta.

Trazzel kommer få ett eget träns, kommer framöver beställa ett utan kökrem då jag tycker att den mer förstör det estetiska än gör nytta.

Visst ser han plötsligt stooor o vuxen ut lillkillen?

Han kommer få ha svart nosgrimma och inget vitt, tror att han kommer se smutsig ut eftersom han har så mycket vitt.

li9530 li9539 li9524