Nu när det regnar oftare än vad solen tittar fram blir paddocken och vägarna lätt för blöta. Har man då inte tillgång till ett ridhus har en del svårt att träna säger de. För mig har det aldrig varit speciellt svårt. Möjligen om det är kanonhalt ute och broddarna inte tar tillräckligt.
Men, är det för lerigt i paddocken tömkör jag, longerar med repgrimma, tränar nh övningar, rider i skritt barbacka och övar på kommunikationen, rider ut… Ja, för mig har det sällan varit problem vilket underlag det är ute. Man får helt enkelt anpassa sig efter väder och skaffa sig kläder efter det. Och tvätta rent all smutisg utrustning efteråt mer än vanligt med allt grus överallt.

Ikväll kommer det hösilage vi ska börja vänja hästarnas magar vid istället för hö, så jag hoppas hönätet jag strax skall beställa hem kommer funka bra så det blir mindre spill i hagen.

Imorgon eller lördag blir det förhoppningsvis premiär för min egna vagn med Stormy :)

Snart dags för mer dressyr och hoppträning med Millyard. Har övat en hel del tömkörning för framåtdrivande så jag hoppas det har gett resultat :)