Det är lite frustrerande att inte hinna så mycket som man vill. En vanlig vecka för mig ser ut ungefär såhär:

Måndag-fredag. Klockan ringer 4:45. Jag gör mig klar, tar ut hundarna och tar mig till bussen som går kl 6:00, åker buss till 7:35, går en kvart till jobbet med hundarna. Jobbar till 16:15 eller 17:15, tar bussen hem, hemma antingen 18:20 eller 19:10, hem, äta nåt, byta om, stallet vid ca halv sju eller halv åtta typ.

Har inte stallet blivit gjort tar det ca en timma att mocka, fylla på vatten, packa höpåsar, fylla på hö, ge kraftfoder, o sen ta in dem.

Är stallet fixat hinner jag antagligen rida eller göra nåt med nån/några hästar. Hemma omkring 22 på kvällen.

Duscha, äta o sen är det dags att sova (vilket blir omkring 23-23:30)

På de flesta fredagar slutar jag dock redan kl 13 och är då hemma vid 15-tiden. Ledig helgerna.

På helgen ska då diska, tvätta, hålla ordning hemma, vara i stallet och träna ordentligt när det är ljust, ta kort (det är ju mörkt som attan på kvällarna), umgås med kompisar, träna och fixa med hundarna mer än på vardagarna.

(Sen har jag träffat en kille som bor lite längre bort som jag gärna vill klämma in här emellan också ;) )

Ja, ni förstår att jag inte hinner lika mycket som när jag hade fem minuter till jobbet och bara jobbade kvällar och var i stallet i princip från 08:00 till eftermiddagarna.

Allt har ju sina för och nackdelar. Jag ÄLSKAR mitt jobb jag har nu fram till sista mars, sen går jag tillbaka till mitt andra jobb igen.

Jag har små, små funderingar på om jag skulle leta reda på en medryttare till tisdagar och/ eller onsdagar till Bella och Millyard. Då vill jag att de rids och inget annat.

Eftersom jag bestämt mig för att sko Bella och distansträna henne igen, samt så småningom köra, och jag vill ha dem igång kontinuerligt så. Jag har ju mest tid fre-sön samt lite i veckan. Men det vore bra om jag visste att de alltid gick en dag i veckan också utöver det jag gör.

Bella ska då ridas ut och Millyard dressyrtränas i den mån det går med underlag och så, och framöver ridas ut på.

Från och med 1 december kommer jag ha ett extra boende nära jobbet där jag kan sova över för att slippa åka buss 15 h/ vecka.

Utöver de här ”vanliga” så har jag en del övernattningar med jobbet också, så tiden springer verkligen iväg. Därav ännu en orsak till en medryttare med fasta dagar.

Bella, snart 22 år.

li1649