Hehe, den här dök upp i mitt privata nyhetsflöde i förrgår på FB. Jag kan inte annat än le stort åt minnet idag.

Den 14 april 2013 gjorde jag alltså min FÖRSTA RIKTIGA dressyrstart. Innan hade jag bara varit på enstaka pay and ride.

Min duktiga tränare hade nog övertalat och peppat mig en längre tid tror jag för att jag skulle våga komma ut och tävla (jag började träna för henne våren 2012).

Millyard har det gått skrutt med varenda gång, antingen har han vägrat ut oss (vägrar gå in på banan, eller s¨har vi tagit oss ”runt” med katastrofpoäng. Dock EN gång på en pay and ride gick det bra, så hottentotten kan =)

Med Stormy har det iaf gått framåt och jag hoppas innerligt vi kan fortsätta på ett bra spår med poäng det här året.

Första tävlingen (april 2014) hamnade jag o Stormy på plats 15/19 på 56,03% , sen 25/26 på 48,62%, 18/30 på 54,82%, 17/22 på 55,0%, 17/35 på 65,17% o nu i söndags, 10/36 på 66,9%

Det här är alltså Stormys och mina resultat, Millyard o jag har ju tragglat med, men de ”poängen” kan vi ju vänta med till den dagen Millyard går o rida ett helt program med, hehe. Stormy har varit ute på fler där det är MITT fel rakt av att vi blev uteslutna för att jag fått hjärnsläpp o ridit fel, eller pay and ride som jag nu inte tagit med här. Men, vi är på´t igen såklart.

Så, från att ha räknat bakifrån ”hur långt ifrån sist kom jag?” och inte ens intresserad av protokollet, så har vi utvecklats en hel del.

Dock har Stormy kroppsligt aldrig varit så fin i hullet med muskler som vid den här starten och fram till augusti 2013. Han tränades och tävlades i distans upp till 50 km, men blev skadad på tävlingen aug 2013 i en stor senskada, och fick börja ridas i galopp from juni förra året i fem min.

Jag har ju sagta att det inte blir mer distans för hans del, utan vi satsar på dressyren istället och vill leverera =)

Men visst var han snygg i kroppen här? =) (nu, oklippt i vinter, långhårig och inte så mycket glans i pälsen då han inte fått solrosfrön på några mån, men det är dags för det igen).

 

 

image