I tisdags blev det inget stall alls för min del. Gick upp 4:45 i vanlig ordning, åkte till jobbet, jobbade till halv sex och sov sen över i mitt extraboende för att slippa åka en dag (har bar sovit där en gång under en månad men ska försöka boka in nån dag i veckan.)

Igår kom jag upp vid 20:00 på kvällen och vi höll på att röja för fullt i stallet, sätta in element i sadelkammaren och slänga en massa skit man samlat på sig genom åren. Vi har fått problem med mögel och fukt så jag ska försöka kolla igenom alla schabrak så inte fukten tagit sig dit med…

Jag tänkte faktiskt ta hem en del grejer som jag inte använder så ofta och ha i mitt förråd istället (jisses, där behövs en hel transport för att röja ur också, haha!)

Jag behöver lämna in hästtäcken för tvättning och kommer lägga ut en fråga i en fb-grupp. Jag måste kanske inte ha alla fleecetäcken där när jag knappt använder dem?

Bättre om de blir rena och packas ner i bra påsar :)

Jag hade två fuktiga/ rätt blöta schabrak som jag tog med hem o hängde upp. Fyra h senare var de kruttorra (jag har det gaaanska varm inne hos mig).

Jag tog hem Stormys Amigo-täcke som var fuktigt och börjat mögla och hängde upp på kompostgaller här i lägenheten ;) Tur jag ingen sambo har!

Om inte inte Tora är uppe och ränar hästarna så får dem stå i tre dagar.

Idag kommer jag ta ut dem på morgonen bara för att sen vara på personaldagar (möte) tills på fre vid lunch.

Sen blir det ridning av Millyard och antagligen Bella, och slutligen upp till kompisens häst Hampus för en tur på utebanan.