Jag tänkte åka ut till stallet i fm, men jag sov ända till 10, vilket är första dagen på min tredje vecka på semestern.

Sen när jag kommit upp kom jag på att jag behövde ordna historiaboken till historiakursen jag ska läsa. Så jag fick ta mig in till Lidköping, sen käkade jag lunch, vilade, lite glas… Klockan bara stack iväg så när jag väl kom upp började det ju störtregna, såklart.

Det blev att ta in hästarna, kolla över dem, pyssla, byta täcke på Bella eftersom det regnar igenom (impregnera), ge dem kraftfoder o så.

Jag tog av Stormys bandage och jag trodde det skulle vara rätt bra läkt, men icke. Imorgon får jag ringa veterinären IGEN för att kolla om han behöver ännu mer pencillin eller vad han tror om såret… Suck :(

Är nämligen rädd att det blir svallkött. Han är inte halt och svullnaden är bara runt omkring såret, men det är fortfarande öppet men ”fint” så att säga.

image

image